*Cornflakes och/eller branflakes finns att köpa i lösvikt i välsorterade livsmedelsbutiker. Blanda 6 dl (rent) havregryn med 1 dl grovhackade mandlar, 1 dl grovhackade hasselnötter, 2 dl kokosflingor, 1 dl solrosfrön, 1 dl pumpakärnor, ½ dl skalade sesamfrön, och ½ tsk vaniljpulver i en stor skål. 1 dl grovhackade hasselnötter
hasselnötter. 1 dl cornflakes. Du tar det du har valt och tycker är gott och blandar i en skål. Om nötterna är stora kan du hacka dom lite grand innan men det jag själv tycker om när det är stora nötter
Krossa cornflakesen och blanda ner även dessa, lite i taget så att smeten inte blir för torr. ca 1,5 dl cornflakes. 36 hasselnötter eller mandlar. ca 1,5 dl cornflakes. 36 hasselnötter eller mandlar
Tillsätt två nävar cornflakes, sprid ut på ett smörpapper och ställ in i kylen. 1,5 dl cornflakes. Grovhacka hasselnötterna och fräs tillsammans med smör, hasselnötsmassa och socker i ca 5 minuter. 1,5 dl cornflakes