krossade cornflakes. blåbär. Klä en fyrkantig form, cirka 15 x 15 cm, med bakplåtspapper• Smält chokladen och blanda ner krossade cornflakes• Bred ut massan i formen • Ställ kallt. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter •Skiva jordgubbarna • Värm jordgubbssaften och vattnet i enkastrull • Krama ur gelatinbladen och låt dem smälta i denvarma saften • Fördela jordgubbarna och blåbären över denstelnade panna cottan i formen och häll gelén ovanpå • Låtstelna i kylen i ytterligare 3 timmar eller till nästa dag • Vidservering, lyft kakan ur formen och skär den i fyrkanter meden varm kniv
gojibär och blåbär). 1 dl cornflakes. Du tar det du har valt och tycker är gott och blandar i en skål. Om nötterna är stora kan du hacka dom lite grand innan men det jag själv tycker om när det är stora nötter
Lite knackiga och så det segkrispiga blir de av cornflakes. Valles blåbärsflakes. blåbär. Låt liten barnhand tillsätta valfritt antal blåbär på kakorna
Jag förändrade recpetet lite genom att byta ut vetemjöl mot spelt och cornflakes mot branflakes (eftersom det var vad vi hade), saltet är också min idé och gav faktiskt pajen ett lyft
Rör i den hackade chokladen och cornflakes. ca 25 kakor100 g smör, rumsvarmt2 dl socker1 dl olja2 msk potatismjöl4 dl vetemjöl1 tsk hjorthornssalt2 tsk vaniljsocker100 g mörk choklad, hackad2 ½ dl cornflakes Sätt ugnen på 175°
hackade nötter, daim-kulor eller hackad, torkad frukt, mandelflarn, hackade polkagrisar, cornflakes, kokos, russin (och kanske lite rom), körsbär, hackad choklad, hallon/blåbär, rivet apelsinskal, hel mandel, krossade turkisk pepparkarameller… - smaksätt ischokladen med din favorit-likör eller annan spritsort, ca 2 – 3 msk, smaka er fram
Jag har valt cappucinopulver med tobleronesmak och vanliga cornflakes i mina bollar. Detta recept kommer från Hallon och Blåbär men hon har använt annat strössel