Krydda fisken med salt och peppar och vänd ner i mjölet sedan i ägget och till sist i cornflakesen. Lägg mjölet i en skål och krydda med cayennepeppar, salt och svart peppar
Det var ett tag sedan jag har gjort inlägg här då jag mådde(mår) inte så bra och orkade inte. Till paneringen har vi använt cornflakes från Schär och vi "mosade" med stavmixern
Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare. Lägg i rabarbern i formen (sockra dem ev lite extra med muscovadosocker), fördela pajdegen jämnt med fingertopparna så att den täcker det mesta av rabarberns (Platta inte ut med händerna – det fördelar sig ändå)
Men så tänkte jag att cornflakes kan man ta. Änglamarks cornflakes är helt rena och fungerar bra. 2 dl Cornflakes från Änglamark. 2 dl Cornflakes från Änglamark
Vänd fisken först i vetemjöl, uppvispat ägg och sedan i parmesan- och cornflakesblandningen. Fisken panerade jag i parmesanost och krossade cornflakes så dom blev härligt krispiga och goda
hallon eller andra bär, kokosblomsflorsocker, vispad grädde, citron/limeskivor, eller vad du har lust medLägg först i cornflakes i matberedaren, och mixa några sekunder bara
Doppa fiéerna i äggvispet igen och sist i panko- och cornflakessmulorna. Denna panering bli grymt crunchig tack vare dubbelpanering med pankoströbröd och Cornflakes
Vänd först fiskfiléerna i uppvispat ägg och sen i conflakesbladningen. mjöl alt ströbröd längre när jag panerar, det blev verkligen så mycket bättre när man använder cornflakes