115 g vit choklad. Sätt ugnen på 180 grader. Rör samman smör, socker och vaniljsocker i en bunke. Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar
Och det blev lite mjuksega cookies med daim och vit choklad. 150 g smör2 dl muscavadosocker1 dl strösocker1 ägg4 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker1 tsk salt1 tsk bikarbonat100 g daim100 g vit chokladRör smör och socker smidigt
dessa kakor smakar ungefär som de där mjuksega cookiesarna som man köper hos seven eleven. jag fick en kommentar i förra veckan om att jag måtte gilla vit choklad så många recept som jag har det i, och ja, det är helt rätt, jag gillar vit choklad
Sega, söta och fyllda med vit choklad och macadamianötter. 250 gram vita chokladknappar eller hackad vit choklad. 250 gram vita chokladknappar eller hackad vit choklad
170 g smör 180 g macadamianötter [2,5 dl] 140 g farinsocker [2 dl] 120 g strösocker [1,5 dl] 55 g ägg [1 st] 15 g äggula [1 st] 300 g vetemjöl [5 dl] 3 g bikarbonat [0,5 tsk] 2 g salt [0,5 tsk] 4 g vaniljsocker [1 tsk] 250 g vita chokladknappar
100 g rumsvarmt smör0,5 dl mörkt muscavadosocker0,5 dl strösocker0,5 tsk vaniljsocker1 ägg1,5-2 dl vetemjöl1 tsk bakpulver1 krm salt100 g vit choklad50 g osaltade macadamianötterSätt ugnen på 200 grader. Grädda i ugnen i ca 10 minuter tills kakorna blivit lagom stora och gyllenbruna
//Matilda Mjuka cookies med lakrits och vit choklad. Så skulle jag beskriva dessa u n d e r b a r a cookies som var något av ett "experiment", som jag brukar kalla det