Blanda creme fraiche, majonnäs och coctailbär och bred sedan över. 75 dl majonnäs1 liten burk coctailbärostskivor att täcka lagret medLager 26 st stora skivor formbröd1,5 dl lätt creme fraiche0,75 dl majonnäs4 hårdkokta ägg hackade150 gr skalade räkor1 dm purjolök hackad1 äpple i små tärningardill efter smakGarnering
Vänd upp och ned på formarna, pudra med florsocker och dekorera coctailbären som ögon. 112 coctailbär. 12 ägg 2 dl socker 3 dl vetemjöl 1,5 tsk bakpulver 0,5 tsk vaniljsocker 50 g smör 1 dl mjölk 12 bitar plopp (2 plopp i varje form) 12 coctailbär matfett till formen ströbröd till formen florsocker till garneringSätt ugnen på 175 grader
Coctailbären är klaraatt använda efter 2-3 veckors förvaring. Skölj och kärna ur bigarråerna, lägg dem i mindre glasburkar (texgamla kryddburkar, min anmärkning)
1 stor burk coctailbär. 1 stor burk coctailbär. Nuu Börjar Jag faktiskt få lite små Xmas Feelings några dagar innan julafton, julmusiken är på heela tiden och julklapparna fylls på mer och mer i sina påsar