2½ dl kokosgrädde (gärna Blue Dragon's cocos cream). saften från 1 lime. saften från 1 lime. För ett tag sen, när jag och Johan diskuterade vad vi skulle äta till middag, konstaterade vi att vi var sugna på nåt kryddigt och lite annorlunda
Eller om du vill ha en mer seg och crunchy botten (utan ugn) så kan du göra denna här botten och byta ut Avocado Key Lime fyllningen mot denna chokladmoussen
Det lite feta i den vita chokladen bryts av med det lite syrliga i citronen och sen cocos. Jag skulle även kunna tänka mig att ta lime istället för citron och få lite mer dragning åt det asiatiska
½ dl Limoncello citronlikör (kan bytas mot pressad citron eller lime). 3 hg sötmandel - jag tog hälften skållade och hälften oskållade, men det väljer Du själv3 dl florsocker1 msk vaniljsocker1 dl rismjöl5 äggvitor½ dl Limoncello citronlikör (kan bytas mot pressad citron eller lime)Garnering
Vänd ner allt i en salladsskål och pressa limen över salladen. 1 lime. 2 msk extra virgin cocos/olive olja (AmanPrana) – det funkar självklart med vanlig olivolja. 1 lime. 2 msk extra virgin cocos
Det skulle vara med supermycket lime i så fall och is på sommaren. Jag försöker hitta på nya sätt att få till chiapuddingen utan nötmjölk eller kokosmjölk/grädde