Bred frostingen på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt
Bred frostingen på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor. Sätt ugnen på 175°. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt
Spritsa försiktigt dina cupcakes med frostingen efter tycke och smak. Om frostingen känns lite lös kan du stoppa den i kylen i 15 minuter innan du börjar spritsa på dina cupcakes. 400 g Philadelphia Classic Naturell
Här finns cupcakes, donuts, kakor och mycket annat. Mitt bakverk var en Classic Ice cream sandwich (12 dollar), vilken var mycket god och något som jag var väldigt glad att jag valde
Sweet oat crisps are incredibly tasty but like many other classics tends to be over looked by all the decorated cupcakes, sophisticated cakes and macarons
-) för att göra den extra god som ringlade hon lite Classic Dulce de Leche över. Vi vill tacka Linda, som är vår bloggvän och driver bloggen cupcakesfluffan, för hennes bidrag till Dulce de Leches världen
Klassiska cupcakes med klassisk glasyr. Klassiska cupcakes3 ägg2,5 dl strösocker1 tsk vaniljsocker100 g smör1 dl mjölk3,5 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 nypa saltSkal och saft av en citronGör så här. Receptet skulle bli 12 cupcakes. Ändå blev det 15 cupcakes
Jag använde Leilas classiccupcakes recept men jag byte vanilj socker till ross vatten istället det mycket arom och lite romance tyckte jag och det var goda an vanlig cupcakes iallafall
Inget för mig för tillfället, men ni andra kanske vill baka classiccupcakes. Idag fick jag en önskan från min bror - att jag skulle baka cupcakes till hans jobb