Rör i det brynta smöret och kyl ner crèmen. Citronsorbet. brynt smör. Koka upp socker och vatten. Blötlägg gelatinet i kallt vatten, krama ur och smält det i sockerlagen
Mixa i äggulan och brynt smör, varm grädde och amaretto. 1brynt smör. 1citronsorbet. 1hjortronmylta (eller annan hemkokt sylt)Bryt ner hälften av mandelkubben i grova bitar och rosta i ugnen med smör på 200 grader
Handla salsiccia, tomater och pecorino i den lokala, minimala Coop-butiken, bada i poolen som ligger på kanten av kullen med utsikt över landskapet (se ovan), åka på utflykt till Volterra som är den närmaste staden, äta citronsorbet och pistaschglass och dricka ganska surt vin som hyresvärden gjort själv och gärna bjuder på
Blanda ner hårt vispad grädde och smör. Servera med citronsorbet, strössel och myntablad. Hetta upp ett våffeljärn och pensla med lite smör i våffeljärnet innan du gräddar den första laggen
Låt citronsorbeten tina lite i rumstemperatur. Smält smöret och blanda i det i smeten. Botten2 ägg1 dl strösocker3 dl vetemjöl1 tsk bakpulver2 tsk vaniljsocker50 g smör1 dl mjölkFyllning1 liter citron sorbet2 dl lemoncurdMaräng3 äggvitor1 dl strösockerSmörj en en rund form, ca 24 cm i diameter, med löstagbar kant