Den här sockerkakan blir luftig och god men en fräsch smak av citron. rivet skal från en citron. Tvätta citronen och riv skalet med den fina sidan på rivjärnet, pressa ur citronsaften
Rör ner fint rivet citronskal och saft. Rör ner fint rivet citronskal och saft. rivet skal och saft från 1 citron. rivet skal och saft från 1 citron. 3 ägg rivet skal och saft från 1 citron 3 dl mjöl. 3 ägg rivet skal och saft från 1 citron 3 dl mjöl
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och rivet citronskal i en skål och rör ned i smeten. Garnera kakan med äppeltärningarna och strö över strimlor av citronskal och mynta strax före serveringen
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och rivet citronskal i en skål och rör ner i smeten. Garnera kakan med äppeltärningarna och strö över citronskalsstrimlor och mynta strax före serveringen