Alla tillbehör i samma panna gör det till en lika lättlagad som god festrätt. 4 portioner. 1 hel kyckling ca 2 kg 3 citroner 1 hel vitlök 2 dl olivolja 600 g mandelpotatis, skalad 400 g champinjoner, delade 2 rödlökar, skivade 1 kruka timjan 4 dl kycklingbuljong 50 g smör Maizena till redning Salt och peppar
Citronsky. Servera fiskfärsbiffarna med citronsky, kokt potatis, broccoli och en citronskiva. Lägg gös, lax och kallrökt lax i matberedaren med kniven monterad
Ös fisken efter halva tiden med den citronsky som bildas i formen. Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och fjälla fisken om det inte är gjort (det går lätt med baksidan av en kraftig kniv)
1. Strimla kålen. Pressa saften ur den ena citronen och häll över kålen. Krydda med ½ tsk salt. Fräs kålen i 1 msk smör tills den mjuknar, cirka 15 min, rör då och då