Citronsås recept

Enkel citronsås till lax - lchf

Enkel citronsås till lax - lchf

Till ugnsstekt lax tycker jag att det är gott med citronsås, i måndags gjorde jag en enkel variant med få ingredienser
Citronsås till fisk

Citronsås till fisk

En enkel citronsås som sätter färg och smak på fisken. Relaterade En enkel citronsås som sätter färg och smak på fisken
Kall citronsås

Kall citronsås

2 dl crème fraiche ca 0. 5 st citron (rivet skal av) ca 1 msk pressad citron ca 0
Citronsås till  stekt lax och ris

Citronsås till stekt lax och ris

Men jag vill gärna bjuda på den här citronsåsen som är fantastisk. Mina recept har inte gått in på Hitta recept under 2013
Citronsås till fisk

Citronsås till fisk

Blanda i en kastrull grädde, crème fraiche, lite gurkmeja för färgen, (Färgen blir starkare när det blir varmt
Kall citronsås

Kall citronsås

Servera citronsåsen kylskåpskall till tex. På ett par minuter rör du ihop den här enkla citronsåsen (ca 3 port)
Varm citronsås till fisk

Varm citronsås till fisk

2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond 1 st citron ev. ca 1,5 msk idealmjöl citronpeppar efter behag eller  ca 1 krm svartpeppar
Citronsås till lax

Citronsås till lax

Till laxen brukar jag ofta göra denna otroligt enkla, men ack så goda, citronsås. 1 ekologisk citron4 dl vispgrädde 1/2 msk fisk/skaldjursfond eller 1/2 fiskbuljongtärning 1 äggula Riv skalet från en ekologisk citron och blanda med grädden i en kastrull
Kall citronsås till fisk

Kall citronsås till fisk

En snabb sås som passar utmärkt till fisk och skaldjur. 2 dl crème fraîche (eller majonäs) 1 eko citronDillSalt, peppar Blanda samman crème fraîche med finrivet skal från 1 citron, 1 tsk citronsaft, salt, peppar och 1 msk klippt dill
Citronsås till fisk

Citronsås till fisk

Citronsås. Oj vad tiden går fort när man har roligt. Jag sitter och spånar o letar drinktilltugg till lördagens schlagerparty
Citronsås med dill.

Citronsås med dill.

Värm upp grädde och saften från en citron. Det får inte börja koka, rör om hela tiden. Tillsätt lite idealmjöl och låt det precis koka upp så det blir tjockade