Citronpinnar recept

Mumsiga citronpinnar

Mumsiga citronpinnar

Sätt ugnen på 150 grader. Blanda strösockret, mjölet och bakpulvret i en bunke. Skär smöret i små kuber och tillsätt det med de torra ingredienserna
Citronpinnar

Citronpinnar

Ugn 200 grader. Blanda vetemjöl, sötningsmedel, bakpulver och rivet citronskal. Finfördela fettet i de torra ingredienserna och blanda med ägget så att du får en deg
Citronpinnar

Citronpinnar

Utsökta småkakor som har en härligt frisk smak av citron. Ca 50 st. 1 dl strösocker. 4 3/4 dl vetemjöl. 1 tsk bakpulver
Citronpinnar

Citronpinnar

Blanda vetemjöl, sötningsmedel, bakpulver och rivet citronskal. Finfördela fettet i de torra ingredienserna och blanda med ägget så att du får en deg

Fru Philsgårds citronpinnar

Receptet på dessa citronpinnar kommer från Brittas samling och mormor har bakat dem sedan 1940-talet
Citron- eller Apelsinpinnar

Citron- eller Apelsinpinnar

Den här gången gjorde jag citronpinnar. Till citronpinnarna. Smält blockchokladen över vattenbad eller i mikron och ringla över citronpinnarna när de kallnat

Citronpinnar

Tina smördegen. Skär plattan i 4 långa remsor. Pensla med ägg och strö över citronskal. Vrid degremsorna några varv

Citronpinnar

Sätt ugnen på 175 grader. Mixa mjöl socker och matfett till en grynig massa. Tillsätt äggulan och citronskalet rör ihop till en deg

Citronpinnar

150 g rumsvarmt smör ca 35 st5 dl vetemjöl2 dl strösocker1 tsk bakpulverrivet skal av 1 citron1 äggblad från 4 ringblommorpärlsockerBlanda samman alla ingredienser till en smidig deg

Citronpinnar

Knåda ihop ingredienserna till degen. Dela degen i 4 delar och rulla till 60 centimeter långa längder. Skär varje längd i sex delar

Citronpinnar

1.  Blanda vetemjöl, sötningsmedel, bakpulver och rivet citronskal. 2.  Finfördela fettet i de torra ingredienserna och blanda med ägget så att du får en deg

Citronpinnar

Hacka samman mjöl, socker, bakpulver, rivet citronskal och smör på bakbordet. Tillsätt ägget och arbeta snabbt ihop degen

Citronpinnar

Tina smördegen. Riv skalet av citronen och vispa upp ägget lätt. Skär varje platta i fyra lika långa remsor

Fruktsallad & ingefärssås

Servera citronpinnar till. Skala och skär all frukt i jämna bitar, klyftor eller skivor. Lägg dem i 8 serveringsskålar