Jag serverade den med grädde och färska jordgubbar. Här om veckan hade jag två bokcirkelkompisar på besök, och då passade jag på att baka en citronpaj till fikat
Pajen serverades med vispad grädde, jordgubbar och lite godis. Nu i påsk bakade jag en Citronpaj som var riktigt fräsch och god, perfekt som dessert efter Påskdagens lammstek till middag
Somrigt läskande och helt oemotståndlig tycker i alla fall jag att den är, och med en klick grädde och saftiga jordgubbar till, så blir den minst sagt farligt god
Citronpaj med italiensk maräng är verkligen ingen ny uppfinning, men det är ju så gott. Lättätet är det också och passar utmärkt efter en god måltid när man är mätt men ändå vill ha nånting sött efterråt
Somrigt läskande och helt oemotståndlig tycker i alla fall jag att den är och med en klick grädde och saftiga jordgubbar till, så blir den minst sagt farligt god
Pudra på florsocker strax innan servering och garnera med rivet citronskal och jordgubbar. Det passar också bra att servera lite vispad grädde eller glass till citronpajen
Spritsa marängen på citronpajen och ställ i salamander tills den fått fin färg. Rör sedan ner jordgubbarna, mosa och rör ner 3 msk florsocker. 200 gram jordgubbar
Rör sedan ner jordgubbarna, mosa och rör ner florsockret. Citronpajens fyllning. Spritsa marängen på citronpajen och ställ i salamander (eller i ugn med bara övervärme) tills den fått fin färg