Typ som i den här citronpajen. Citron. Citron är så himla härligt i bakverk, inte bara för den härliga färgen men också för att syrligheten i citroner gör sig perfekt med det söta
Blanda kondenserad mjölk, citronsaft och citronskal med en slickepott i en bunke. Låt stå och dra i 15 minuter, sila av citronskalen och häll sedan fyllningen i det avsvalnade pajskalet. 150 g citronjuice och + skal (1,5 dl/3-4 citroner)
Vispa i mjöl, citronskal och -saft och häll i formen. citronklyftor. 2 st citron. 25 dl pressad citron. Arbeta ihop mjöl, socker och smör till en deg, gärna i matberedare
Garnera gärna med lövtunna skivor citron och servera med löst vispad grädde. 11 citron, saft och skal . 1citronskivor Rör ihop mjöl, socker och smör till en grynig massa
En härlig fredag som har spenderats i köket med roliga saker och självklart har det njutits av ljuvlig citronpaj som blev om möjligt ännu godare dagen efter