Tillsätt sedan äggula och vatten. Ta loss bottnen och lägg på bakplåtspapper. Nagga bottnen och lägg folie över kanterna, så de inte sjunker ner under förgräddningen
florsocker och äggula i en bunke till en formbar deg. Tills dess lever jag på att försöka skapa korsdrag i lägenheten och att äta fräscha och syrliga citronpajer med vit choklad
Tillsätt äggulan och arbeta ihop till en deg. Vispa ägg och socker pösigt. 1 st äggula. 3 st ägg. Hacka ihop mjöl, socker och smör till en grynig massa
florsocker och äggula i en bunke till en smulig deg. Typ som i den här citronpajen. Lägg alla ingredienser i en bunke, även det smälta smöret och vispa ihop till en jämn smet
Vänd ner äggulorna och sedan äggen. Citronpajer finns det massvis med olika recept på. När sockerlagen är varm, häll i den i en tunn stråle i äggvitan medans det fortfarande vispar, och vispa sedan tills den svalnat av, då är det redo att spritsa
Tillsätt äggulan och arbeta ihop till en deg. Vispa ägg och socker pösigt. 1 äggula. 3 ägg. Gör så här. Hacka ihop mjöl, socker och smör till en grynig massa
Rör med en gaffel ihop ägg, socker, tänk på att röra och inte vispa. En syrligt god och kladdig citronpaj med sälta som på franska heter Tarte au Citron