Häll över buljongen. 5 dl hönsbuljong. Värm upp en stekpanna med lite rapsolja. Lägg i kycklingfiléerna och stek 2 min på varje sida, tills de fått en gyllenbrun yta
Lagar du hellre en hel kyckling i ugnen, så testa gärna mitt recept på citronkyckling. Jag äter ofta kyckling nu när jag är i Turkiet, både hela kycklingbenet som slaktaren benar ur till schnitzel och så kokar jag en hel del buljong, som har så många hälsosamma effekter
Koka kycklingen i buljongen under lock på knapp medelvärme 25 minuter med persiljan. Rör eller skaka samman 3/4 dl kallvatten med mjölet till jämn smet, blanda ner i sjudande buljong och låt småputtra 3 minuter. 1 l hönsbuljong
Tillsätt buljong och grädde och småkoka ett par minuter. 1 dl buljong. Marinad. Blanda olja, soja, pressad vitlök, honung, citronsaft, timjan och balsamvinäger
Till detta gjordes en citronkyckling. 1 dl stark saltfri buljong. Tillsätt sedan buljong och vin och låt puttra i drygt 10 minuter. 1 dl stark saltfri buljong