Citronkryddad chorizo i tortillabröd Receptet är beräknat för 4 personer 500g choritzokorv tortillabröd blandsallad 1 röd paprika 1 gul paprika 1 citron 1 röd lök 2 advokados 1 röd chili olja Sätt ugnen på 200°
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Det bästa med att ”foodpreppa” är att dels lunchen/middagen står färdig i kylen, bara att ta med eller värma hemma direkt och så är magen mätt och belåten
De här goda laxbiffarna blev vår lördagsmiddag förra helgen, och de blev fantastisk saftiga och med lite extra spännande smak av den rökta laxen och en god kryddblandning
Lax både till vardags och fest är nu för tiden inget ovanligt,. lätt att tillaga och mycket prisvärd. Väljer man dessutom att tillaga den i ugn så sköter den sig självt
Värm biffarna i ugnen på 180 grader i ca 18-20 min. Koka couscousen enligt anvisning, skär upp och stek paprikan tillsammans med purjolöken och blanda marinaden
Till lunch idag testade vi nått nytt, fiskgratäng med tacosmak, till barnens förskräckelse. Malin hade ställt in sig redan från början när hon hörde vad maten hette att det va minsann inte gott