Citronkakemix recept

Krusbärspaj med citronkakemix

Krusbärspaj med citronkakemix

Strö över citronkakemixen gärna i små klumpar och ringla till sist över smör-rapsolja så att det nästan täcker hela formen
Ambrosiakaka på Citronkakemix

Ambrosiakaka på Citronkakemix

420 g citronkakemix (1 paket). Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mixen enligt grundreceptet på paketet samt tillsätt ägg, smält smör och det rivna skalet från citronen

Hallon-, äpple och citronpaj

Blanda mjöl, citronkakemix, vaniljsocker, det rivna citronskalet och 3 msk strösocker och rör sist i smör/rapsoljan och blanda till en smet. 2 dl citronkakemix

Snabbgjord rabarberpaj

1 pkt citronkakemix. Värm ugnen till 200 grader. Skala rabarberna och skär dem i 2 centimeter tjocka bitar