Det blev majskycklingbröst som bakades under täcke av citrongräs med färsk vitlök, serverad med sötpotatispuré kryddad med mald koriander, persiljerötter som rostades med limeskal, olivolja och sel de camargue samt en sky på soja som infuserats med citrongräs och blandats med lite limejuice
Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs. 2 cm citrongräs. Stek kycklingen gyllene tillsammans med curry i Milda Culinesse ca 5 minuter
Jag älskar pumpa, jag älskar asiatiska smaker och jag älskar soppor – en soppa på pumpa med smak av citrongräs, chili och lime eller citron kan ju inte bli fel
Lägg lime och citrongräs i en mixer eller matberedare tillsammans med sockret och istärningarna. Skär varje lime i 8 delar och hacka citrongräset grovt. 1 liten citrongrässtjälk
I år har det gått bra med citrongräsodlingen så vi bestämde oss för att marinera räkor med skal i sweet chili och citrongräs och det blev mycket goda lite klibbiga räkor
Krossa citrongrässtjälken utan att den faller isär och tillsätt till kastrullen. 1 stjälk citrongräs. Ta ur citrongräs ur kastrullen och tillsätt grönsaksnudlar och broccolibuketter och låt koka i ca 3 minuter. 1 stjälk citrongräs
Till den här rätten använder jag Renée Voltaires Lantbuljong med citrongräs & chili. 2 tsk Lantbuljong med citrongräs & chili (Renée Voltaire). 2 tsk Lantbuljong med citrongräs & chili (Renée Voltaire)
Med lagom hetta från chili och angenäm syra från citron och citrongräs. Fräs sedan purjolök, vitlök, chili, citrongräs och ingefära hastigt i den heta oljan