Nu är det dags för fyllningen där du häller upp den kondenserade mjölken i en bunke och blandar sedan i äggulorna, saften från citronernaoch det rivna skalet
Skrubba citronerna i varmt vatten och torka sedan av dem. Jag ska alldeles strax sticka iväg och träna en timme och sen måste jag tvätta och packa lite grejer inför imorgon när jag och mina föräldrar ska åka upp till stugan
Är just nu på semester i Övik och hälsar på svärfamiljen. ) Söt, syrlig och även snål på kalorier. Blanda alla ingredienser till degen och tryck ut i en pajform
Blanda mjöl, socker och salt i en bunke eller matberedare. Skär i smöret i små bitar och kör i matberedaren tills det påminner om sand, alternativt nyp ihop med fingrarna
I alla fall testa att baka den här pajen med ett tunt mandelskal, len citronkrämoch ett fluffigt marängtäcke, är helt säker på att du kommer att älska den och jag själv önskar innerligt att jag hade en bit kvar i kylen
Blanda vatten, socker, majsstärkelse och pressad citron i en gryta. Jag har dock lite svårt för när det blir FÖR sött, och därför gillar jag den här pajen
Ett skal av söt pajdeg förbakas och fylls sedan med en citronkräm som toppas av maräng som spritsas eller breds ovanpå pajen och gräddas klar alternativt bränns av med en gasolbrännare