När jag var liten älskade jag citronmaräng paj. As a child, i loved lemon meringuepie. I thought there was something special about the whole layer of sweet meringue, and it might be so that I still do
Marängen blev perfekt söt, med en hint av citron. The meringuepie that I mentioned in the last post was really good so I thought I'd share the recipe with you guys
Jag har alltid älskat citronmarängpaj (allt med maräng är egentligen väldigt mycket min grej), så när jag häromdagen stod med två stora ananaser över i fruktskålen var det inte särskilt svårt att bestämma vad det skulle bli av åtminstone en av dem
Detta recept är en variant av den traditionella citron marängpajen fast med svartvinbärspure istället för citronsaft, vilket ger en blackcurrantcurd eller, på ren svenska, en svartvinbärscurd
Crumble some meringues and sprinkle over the pie and finish off with a dust of icing sugar. För att sätta en liten twist på krämen smaksatte jag den även med citronskal innan den sattes att svalna
Det här är ju basically en vanlig citronmaräng-paj, fast med en liten twist. Rivet skal av 1 röd grapefrukt och 1 citron. Saft av ½ röd grapefrukt och 1 citron. Vispa ihop maizenan tillsammans med saften från 1 citron och häll i det i kastrullen. 1 citron
I had a generous amount of strawberries at home so the other day I baked this incredibly fresh and good summer pie with lemon, strawberries and fluffy meringue