Citron ingefära ris recept

Sun Rise Morning juice

Sun Rise Morning juice

Ta bort skalet från apelsinen, citronen och ingefäran och kör alla ingredienser i en råsaftcentrifug
Morotsallad med ingefära

Morotsallad med ingefära

Blanda ingefäran med olja och citron och smaka av med salt. Vi åt morotssalladen till stekt tofu, ris och jordnötssås
FESTLIG KYCKLING MED FÄRSK INGEFÄRA

FESTLIG KYCKLING MED FÄRSK INGEFÄRA

Tillsätt grädde, fond, soja, citron och hackad ingefära. Festlig kyckling med färsk ingefära. Servera med kokt ris eller nudlar och grönsaker
Scampi i kokosmjölk med citrongräs och ingefära

Scampi i kokosmjölk med citrongräs och ingefära

Servera med ris och glöm inte att ta mycket buljong i tallriken, det är där alla smakerna sitter. Fräs sedan purjolök, vitlök, chili, citrongräs och ingefära hastigt i den heta oljan
Laxsida med ingefära, honung och vitlök

Laxsida med ingefära, honung och vitlök

Blanda samman och ringla lite olivolja över, gärna en smaksatt med citron. Både lax och ris smaksattes med riven ingefära och vitlök – och vilka smaker
Kalkonfilé med gräslök och ingefära

Kalkonfilé med gräslök och ingefära

Tillsätt grädde, fond, soja, citron och hackad ingefära. Kalkonfilé i en gräddig sås, med krispig rostad ingefära och finklippt gräslök
Kryddig auberginegryta med rött ris och örtigt citronhack

Kryddig auberginegryta med rött ris och örtigt citronhack

2 cm ingefära. 0,5 citron. 4 port rött ris. 2 gula lökar 3 klyftor vitlök 2 cm ingefära 1 aubergine, stor 3 tomater 2 msk garam masala 1 burk kokta vita bönor (400 g) 200 g färsk spenat rapsolja, till stekning salt peppar. Topping1 kruka mynta 0,5 kruka dill 0,5 citron 2 dl matyoghurt. Till servering4 port rött ris
Grönsaksbiffar på selleri, rött ris, tomat- & sesamsås

Grönsaksbiffar på selleri, rött ris, tomat- & sesamsås

Här har biffarna fått smak av selleri, ingefära, gurkmeja, vitlök och serveras en chilikryddad tomatsås med zucchini och en citronsmakande sesamsås på tahini – och rött ris som jag tycker är särdeles gott
Enkel kinesisk wok med fläskkött och ingefära

Enkel kinesisk wok med fläskkött och ingefära

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 340 gram picnicbog , 1 burk 1 paket haricots verts , frusna 1 msk olja 3 dl ris , okokt 1 burk(ar) wokgrönsaker , konserverade Woksås 1 tsk lökpulver 1 tsk vitlökspulver 1 tsk mald ingefära 1 tsk socker 1 tsk vinäger , eller pressad citron 2 msk soya Köp receptet
Sydindisk currygryta med svart ris

Sydindisk currygryta med svart ris

rivet skal från ½ citron. ) och kikärtorna puttra i kokosmjölk, lite ingefära, lite vitlök, lite kanel och en stor klick jordnötssmör