Power shots med färsk ingefära och gurkmeja samt massa saftiga apelsiner, citroner och några äpplen. Jag pressade citroner och apelsiner och juicade resten
40 g riven gurkmeja/gurkmejapulver. 1100 g riven ingefära. 12 st citroner, skal + juicen som pressats urKoka upp den rivna ingefäran och gurkmejan i vatten och låt det sedan sjuda i ca 10 minuter. 1Blanda juice och skal från citronerna och apelsinerna i en skål. 1När ingefärablandningen har svalnat, häll det i tillbringaren med citron- och apelsinjuicen
Pressa i lite extra citron efter smak. 1. Sjud alla ingredienser sakta i 20-30 minuter. 2. Låt svalna. 3. 4. Sila, häll upp drycken i ren flaska med tätslutande kork och kyl
Saften från en ekologisk citron. Gurkmeja och ingefära är två väldigt nyttiga knölar, som har många hälsofördelar, så varför inte kombinera dessa två i en liten shot, både gott och otroligt nyttigt
Med den perfekta kombinationen av bland annat vitlök, chili och ingefära så smakar dessa kycklingklubbor precis som när du går till en indiskt restaurang, och det bästa av allt, de är superenkla att göra
Tillsätt fonderna, citron och linserna tillsammans med spadet. Häll i gurkmeja, spiskummin, garam masala samt sambal och låt det bryna sakta i ytterligare någon minut
Så länge ska jag njuta av den här juicen med rödbetor, ingefära och äpple – SÅ GOTT. INGREDIENSER1 rödbeta 1/2 äpple 1/2 citron En bit ingefära, min bit var ungefär 2×2 cm stor En nypa gurkmeja En nypa svartpepparGÖR SÅ HÄRKör ingredienserna i en juicemaskin, drick och njut. 1/2 citron