Den här ugnsbakade saftiga laxen med en len citron och basilikasås fick bli veckans fiskrätt. I vilket fall som helst så smakade rödbetsblasten jättebra tillsammans med fisken
Strö över dill och servera med exempelvis ris och citron. Lägg fiskbitarna och tomatskivorna ovanpå. Häll över grädde och gratinera i ugnen tills fisken är genomkokt, ca 20 minuter
saft från en halv citron. Servera genast fisken och blomkålsriset med taboulehsalsan. En stund innan du ska börja laga maten, ta ut fisken och låt den stå i rumstemperatur
Blanda ihop yoghurt, sambal oelek, citronsaft, en pressad vitlöksklyfta och salt och peppar. Sesampanerad fisk med ris, yoghurtdressing och frästa grönsaker
Servera med potatis eller ris. Smaka av med fiskfond, citronskal, citronsaft, salt och peppar. Hacka under tiden persilja, purjolök och blanda till ett strössel tillsammans med resten av citronskalet
Hacka ner gräslök och blanda samman med färskost, citronzest och juice. Koka riset. Här kommer dagens middagstips i form av Elsies favvorätt, Fisk med skal