600 g torskfilé i tärningar, ca 5 cm stora Saften av ½ citron Salt Svartpeppar 3 gula lökar 7 cm färsk ingefära 2 msk majsolja 2 msk mörk soja 1 msk risvinsvinäger eller äppelcidervinäger 1 dl grönsaksbuljong 1 hackad liten röd chili
Nyanserad, mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, mineral, smör och citron. Lättlagad och lite festlig pastarätt där enkla och fina råvaror sätter smakerna
lite citronjuice. Vi äter för lite fisk. Rör ner citronjuice, smulad buljongtärning, vatten och grädde. Egentligen har jag inget att skylla på för barnen äter all fisk som jag ställer fram på bordet
Pasta. Koka upp saltat vatten till pastan. Pasta. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Sila av pastan och brysselkålen och häll sedan tillbaka i kastrullen