Mixa nötter, citronsaft, salt, peppar och havremjölk i en matberedare. Det här mjölkfria alternativet till creamcheese smakar fantastiskt gott på bröd, kex eller som dipp till grönsaker
Tillsätt florsocker, osten och citronsaften. 1 msk pressad citron. 1 msk pressad citron. Det här är en riktigt god frosting som man kan använda till lite allt möjligt, inte bara som frosting på cupcakes alltså
Vispa ägg, socker och det rivna citronskalet pösigt. Skalet av 1 riven citron. 1 ¼ dl naturell mjukost typ Philadelphia creamcheese (eller ½ paket Wernerssons creamcheese)
Whipped creamcheese filling. 1 citron (saft + rivet skal). 125 g creamcheese, rumstempererat. Tillsätt 3/4 dl strösocker, saft och rivet skal från citronen och fortsätt att vispa tills allt är helt blandat
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt. Den här cupcakes blir jättegod en dag efter tycker jag, Jag använde Leila’s creamcheese frosting för min cupcake och jag lägg i båda lime saft och lime skal i min frostingen
Blanda i äggulorna, riven skal av citron, smör och nästan all mjöl som är kvar. 9 1/2 dl, 550 g, mjöl2 dl mjölk fingervarm1/2 dl grädde80 g smält smör3 dl strösocker1 msk torrjäst som har aktiverats *2 äggulor1/4 tsk saltev riven citronskal Ingredienser fyllning. 1/4 tsk saltev riven citronskal Ingredienser fyllning