Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattan med rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Utsökta att serveras med en god olivolja, mozzarella, basilika och tomat. Ciabatta är ett italienskt bröd som trots sin mycket neutrala smak är helt fantastiskt
Rör om och fyll ciabattabrödet med röran. 150 st tomater. 14 st kronärtskockshjärtan marinerade 50 st tomater gr marinerade soltorkade 0. Skär 4 marinerade kronärtskockshjärtan i bitar, hacka 50 g marinerade soltorkade tomater och 1/2 rödlök
Skölj och skiva tomaterna. Lägg tomat och lök ovanpå peston. 2 tomater. Dela ciabattorna mitt itu och lägg halvorna med snittytan uppåt på en plåt med bakpapper
Garnera med cocktailtomater och ev riven ost. Före garnering med tomater (som givetvis är valfritt) Efter garnering 4 port 2 stora ciabattor, halverade på längden 100 g strimlad skinka 1 tunnskivad purjolök 1 liten burk champinjoner 1 nektarin i tärningar 1 ½ dl lättcréme fraiche 50 g philadelphiaost med smak, t ex vitlök och örter 1 msk mango chutney 1 msk sweet chilisås Paprikapulver 250 g cocktailtomater till garnering Fräs skinka, purjolök och svamp i lite matfett i en stekpanna. 250 g cocktailtomater
Rör om och fyll ciabattabrödet med röran. Skär 4 marinerade kronärtskockshjärtan i bitar, hacka 50 g marinerade soltorkade tomater och 1/2 rödlök. 50 st tomater
När du vill göra bruschetta grillar du och stryker också på det goda vitlökssmöret men då lägger du även på hackad tomat blandad med finhackad rödlök, med en vinägrett av olivolja, vinäger och salt och peppar