Placera blandningen på varje ciabatta. Bruschetta with tuna loin, Tropea onion and black olive. Blanda tonfisk, svarta oliver och lök och krydda med citrondressing, salt och svartpeppar
Perfekt när man har baguette/ciabatta/franskbröd som börjar bli torrt. Här fick salladen grekiska smaker med oliver och fetaost, men det funkar lika bra med italiensk mozzarella och basilika
116-20 marinerade oliver, svarta och/eller gröna. 1ciabattaDela cocktailtomaterna och blanda dem med 2 dl av pesto i en bunke, låt marinera ca 15 minuter. 1Blanda de marinerade tomaterna med pasta, skinka, salami och oliver. 1Servera med jungfruolja, mozzarella och ciabatta
Vi hade ciabatta med smör. Strö över oliverna och smula över fetaosten. 200g Kalamata oliver. Häll av oliverna, lägg dem i en ugnsfast form och torka dem i ugnen på 95°c i ca 1 ½ timme. 200g Kalamata oliver
jamon från Mallorca (älska vacuumförpackning), ciabatta, smöriga gröna oliver (också från Mallorca) och denna snabbmarinerade feta med olivolja, örter, citronskal och lite chili
Jag kom på att jag ville göra den här salladen när jag såg på en gammal dvd med Jamie Oliver då han gör den här salladen och kom på att det var ett tag sen vi gjorde den själva
Torr ciabatta med alldeles för lite sovel. Hemligheten att bagarna pressar in en obscen mängd olivolja i brödet, så att man blir glansig om fingrarna när man greppar om brödet
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet