Ciabatta oliv recept

5 Spara
Ciabatta

Ciabatta

När degen är klar häll över den i en olivoljad långpanna, jag la bakplåtspapper under för att skapa mindre disk
3 Spara
Bruschetta-recept

Bruschetta-recept

Smaka av och bred på skivad baguette eller ciabatta. Hetta upp olivoljan i en kastrull. Ringla över extra olivolja och kanske lite extra salt
0 Spara
Grönsaksbruschetta

Grönsaksbruschetta

1 st ciabatta. 1 msk Arla® Smör-&rapsolja oliv. Sätt ugnen på grill. Skär brödet i tunna skivor lite på snedden
0 Spara
Balkongfint!

Balkongfint!

Jag hade liksom fullt upp med att överraska H med den picknick och utflykt till vackra Körsbärsdalen där vi tillbringade några sköna timmar i solen under träden med att äta oliver, ciabatta, sallad, nötter och choklad
0 Spara
Ciabatta

Ciabatta

Ciabattadeg. 1 msk olivolja. Surdeg. Rör ut jästen i vattnet. Rör i mjölet. Täck över och låt stå i rumstemperatur ca 1 dygn
0 Spara
Ciabatta

Ciabatta

Lägg på skinka, skivad tomat, lökringar och oliver. 8 st svarta oliver, urkärnade. 4 st ciabatta. 1. Dela bröden
0 Spara
Ciabatta

Ciabatta

Lägg degen i en bunke som är oljad med oliv olja. Älskar ciabatta men det är inte helt lätt att få till det perfekta brödet med seg-hård skorpa, med fina hål/luftbubblor inuti och syrlig smak
2 Spara
Tapenade

Tapenade

ca 1,5 dl Tapenade – härlig röra av oliver och kapris med sälta av sardeller. Tapenade är gott att klicka på rostat bröd, crostini eller som en klick bredvid en bitt kött, på pastasalladen eller den franska potatissalladen
1 Spara
Överlastad bruschetta

Överlastad bruschetta

Överlastad bruschetta - bruschetta av ciabatta med salami, mozzarella sprinklad svarta olivringar, hackad soltorkad tomat, sardeller och olivoljefräst kapris överringlad med sardellolja & olivolja
0 Spara
Brushetta

Brushetta

I used ciabatta. Olivolja. Hacka allting fint och blandade med olivolja, salt och peppar. Olive oil. Finely chop everything and mix in a bowl with olive oil, salt and pepper and spread over a piece of bread
Sökförslag och sidor