Lägg i hamburgarna i ciabattan toppa med karamelliserad lök och ruccola. Karamelliserad lök. 2 vitlökklyftor, pressade. 1 lök, finhackad. 3 gula lökar, tunt skivade. Fräs löken tillsammans med timjankvisten på låg värme i smöret ca 25-30 min tills löken blivit ljusbrun. 4 ciabatta. Pensla insidan av ciabattan med olja och grilla 2-3 minuter i en grillpanna eller på ugnsgallret i ugnen 200 grader. 2 vitlökklyftor, pressade. 1 lök, finhackad. 3 gula lökar, tunt skivade
Skala och skiva löken tunt. Lägg tomat och lök ovanpå peston. 1 liten gul lök. Dela ciabattorna mitt itu och lägg halvorna med snittytan uppåt på en plåt med bakpapper
Fräs curry, lök och mango i lite matfett. Bred smör på ciabatta och grilla den gärna lite i ugnen. Lägg på ciabattans överdel och vira in smörgåsen i aluminiumfolie så det går lätt att äta
Skala och strimla löken. Fyll bröden med en klick yoghurtsås, kyckling, skivad tomat, sallad och rödlök samt toppa med några klickar extra yoghurtsås och njut av din kycklingsmörgås
Smaka av med salt, peppar, vitlökssalt. Stek bröden på lagom värme så att inte vitlöken smakar bränt. Den brynta vitlöken som blir över i stekpannan häller jag över som garnering över soppan
Skär bort locket på ciabattan. Blanda köttfärs, salt, svartpeppar och vitlökspulver. Ha på sallad, tomat och gul lök på burgaren och häll ketchup och senap på locket
Placera blandningen på varje ciabatta. Många byar här producerar en viss kvalitet på rödlök. I Italien är dessa lökar är så berömda att cipolla di Tropea (‘Tropeas lök) har blivit en italiensk synonym för all rödlök