Rör ned lättcréme fraiche, philadelphiaost, mango chutney och sweet chilisås. Före garnering med tomater (som givetvis är valfritt) Efter garnering 4 port 2 stora ciabattor, halverade på längden 100 g strimlad skinka 1 tunnskivad purjolök 1 liten burk champinjoner 1 nektarin i tärningar 1 ½ dl lättcréme fraiche 50 g philadelphiaost med smak, t ex vitlök och örter 1 msk mango chutney 1 msk sweet chilisås Paprikapulver 250 g cocktailtomater till garnering Fräs skinka, purjolök och svamp i lite matfett i en stekpanna. 1 ½ dl lättcréme fraiche
Rör om och fyll ciabattabrödet med röran. Lägg detta i en skål och fyll på med 2 burkar "lätt tonfisk", 2 msk rostade solrosfrön, 3 msk hackad basilika, 2 msk olivolja och 1 dl lätt crème fraiche. 1 dl lätt crème fraiche
Jag valde valnötsbröd från bröddisken men det går lika bra med någon typ av lantbröd eller ciabatta. En len och lite syrlig blomkålssoppa med crème fraiche och ost
crème fraiche den fetaste. Skär skivor av Ciabattan, 2-3 skivor/port. Ciabatta 3 skivor per portion. Finhacka 1/2 gul lök och bryn i olivolja i en stekpanna
Hacka chilin fint och blanda den med majonäsen och crème fraichen. Club sandwich i ciabattaform. Jag gjorde därför ett gäng Club Sandwich fast jag tog Ciabatta istället för toast
Pulled pork sandwich på en ciabatta med lite barbequesås. 2 ciabattas. 2 ciabattas. USA har fått ett lite oförtjänt dåligt rykte om sin matlagning, kollar man bara under ytan så har de både en stark egen kultur (barbecue och sina diners, till exempel) och de tar en mängd rätter på fullaste allvar (chilis och biffar, till exempel)