Chorizofylld kycklingfilé recept

Chorizofylld kycklingfilé

Chorizofylld kycklingfilé

Skär en ficka i varje kycklingfilé och fyll med blandningen. 4 st kycklingfiléer. Hacka korven ganska fint
Förså tomater

Förså tomater

Skär en ficka i varje kycklingfilé på längden. Chorizofylld kyckling med medelhavsgrönsaker , 4 pers. 750 g kycklingfiléer, 3-4 st 750 g potatis, i klyftor 250 g schalottenlök (ett nät), skalad 1 fänkål, i smala klyftor 100 g påläggs chorizo, strimlad 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 vitlöksklyftor, finhackade 2 citroner, juicen 2 dl vatten 2 hönsbuljongtärningar 2 röda paprikor, i stora bitar 250 g körsbärstomater 1 pkt/burk fetaost (150-200 g), i tärningar 1 kruka timjan el. 750 g kycklingfiléer
Chorizofylld kyckling med basilikassås

Chorizofylld kyckling med basilikassås

Till middag gjorde jag nämligen kycklingfilé fylld med just chorizo och det blev väldigt gott, speciellt med basilikasåsen som jag serverade till
Chorizofylld kyckling med medelhavsgrönsaker

Chorizofylld kyckling med medelhavsgrönsaker

Skär varje kycklingfilé på längden så att den öppnar sig som en fjäril. Skär kycklingfiléerna på mitten, strö över timjan och servera med yoghurten
Välkommen vanliga vardag

Välkommen vanliga vardag

Chorizofylld kyckling med medelhavsgrönsaker. Skär varje kycklingfilé på längden så att den öppnar sig som en fjäril

Chorizofylld kycklingfilé

Skär upp kycklingfiléerna, fyll med ägg, parmaskinka och köttfärsen. Bryn kycklingfiléerna runt om, slå på 1 dl vin, låt dunsta, slå på resten av vinet, sätt på locket och låt puttra i 15-20 min. 4 kycklingfiléer

Chorizofylld kycklingfilé

Skär en ficka i varje kycklingfilé och fyll med blandningen. 1.  Hacka korven ganska fint. Skala och hacka löken och blanda med korven