Ta bort skinnet och hacka korven. Glöm inte att matsortera rester från korvskinn och grönsaker för en mer hållbar matlagning och njut av din goda torskrätt
Jag skalade tomaterna genom att sätta in dom i tokvarm ugn på grill till skinnet korvade sig. Jag har varit sugen på att prova min chorizo i en maträtt
Stek chorizon frasig i fettet från skreien. Stek skreien med skinnsidan ner i solrosolja i en het stekpanna tills skinnet blivit brunt, ca 3 minuter. Lägg skreibitarna i en smord ugnsfast form med skinnsidan upp och tillaga i ugnen tills fisken är färdig, ca 3 minuter (innertemperatur 50–55°C). ca 3 minuter Lägg skreibitarna i en smord ugnsfast form med skinnsidan upp och tillaga i ugnen tills fisken är färdig, ca 3 minuter (innertemperatur 50–55°C)
plocka ut chorizoköttet ur skinnet och smula det, stekt det sedan knaprigt i lite smör. Tillbehören den här gången blev en pytt-i-panna på äpple, knaperstekt chorizo och matvete samt ett kryddsmör med citron och rödlök
Ta bort skinnet på chorizon och skär den i jämna små bitar. Knaperstek chorizon i olja. Häll upp soppan i tallrik, lägg i den knaperstekta chorizon, lägg en string med chorizofettet från pannan, klicka i smetana och garnera med gräslök
Eftersom pappa älskar chorizo (vem gör inte det. Chorizo med inlagd paprika, 3 portioner. 1 chorizoring (lufttorkad chorizo, inte chorizosmaksatt korv). Ta bort skinnet på chorizon och dela i 7 cm långa bitar. 1 chorizor