Eller välj en bit alspånsrökt sidfläsk. Skiva chorizo och fräs den i olja. Utgångspunkten är en spansk soppgryta Lentejas con chorizo, som Jens Linder skrev om i DN
När det är klart, lägger man i chorizo skivorna, de blir varma på eftervärmen. Värm olivolja i en gryta och lägg i hackad lök, hela jalapenon, hackad vitlök, det skivade sidfläsket och lagerbladen
Jag har här fokuserat mest på olika korvsorter, så som chorizo, vitlökskorv och paprikakorv. Sedan har jag även valt lite italiensk prosciutto, varmrökt sidfläsk, kokta ägghalvor och white cheese (eller fetaost)
100 rökt ost, 100 g chorizo, 125 g körsbärstomater, avokado. 150 g korv, 100 g surkål och sidfläsk, grönt te. 150 g korv, 100 g surkål och sidfläsk. 100 rökt ost, 100 g chorizo, 125 g körsbärstomater, avokado. 150 g korv, 100 g surkål och sidfläsk, grönt te