Tillsätt paprika och selleri och stek dem i 5min. 2 selleristjälkar. 75 g chorizo korv. Häll Milda flytande margarin i en kastrull (och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget)
Ha ner korven, finhackad vitlök, skivad morot och selleri samt urkärnad och strimlad paprika. 300g tjock kryddig korv, exempelvis chorizo. 3 stjälkar blekselleri
Det kreolska köket i Louisiana är en salig blandning av influenser från olika matkulturer, och i denna gryta möts kyckling, skaldjur och kryddig chorizo i en ljuvlig mix av cajunkryddor
chorizo och blanda ner i soppan. Fräs (vitlök), gul lök, selleri och morötter i rikligt med olivolja i en tjockbottnad kastrull/gryta tills det mjuknat
Lägg i kyckling, chorizo, tomater, lök, selleri och hönsbuljong i en Crock-pot gryta. Ner med skuren kyckling, korv, krossade tomater, lök, selleri och diverse kryddor rakt ner i Crock-Pot
Korven vi använde var av lite blandad sort, vi hade några olika "slattar" i frysen över från Håkans korvstoppningar och valde chorizo och merguez, och naturligtvis kan ni även här blanda som ni vill