Chorizoslantar i en creme fraiche sås som är smaksatt med paprika och chili. paprika, lök, purjolök, champinjoner, sockerärter eller vad du själv föredrar
2 450 g potatis 150 g snackpaprika 1/2 msk olja salt och peppar 300 g chorizo 1/2 påse salladslök (à 125 g) 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) 1 dl gräddfil 1/2 påse röd mangold (à 65 g) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Tillsätt röd paprika och stek någon minut till, tillsätt tomatkross och låt såsen puttra ihop. Stek chorizo, gul lök, vitlök och rosmarin i olivolja i 2 minuter. 400 g färsk chorizo i skivor. 1 röd paprika i grova bitar
4 2 rödlökar 2 vitlöksklyftor 2 röda paprikor 3 chorizokorvar 2 msk olja 2 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 1/2 tsk chilipulver 2 förp vita bönor i tomatsås (à 415 g) 1 dl chilisås 1 dl vatten salt svartpeppar Till servering nachochips riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Halvera paprikan genom stjälken. Tillsätt chorizon och fräs den under omrörning i cirka 3 minuter tills den ändrar färg och oljan färgas av chorizon. Öka värmen, lägg i räkor och paprikastrimlor och fräs under omrörning i cirka 3 minuter tills räkorna blivit rosa och nästan är genomstekta. 1st gul eller röd paprika. 100 g chorizo
Ta ut formen ur ugnen och lägg upp kyckling, chorizo och grönsaker på en tallrik. Dela varje chorizo i 4 bitar och snitta dem, lägg dem med kycklingen i en större ugnsform. 2 chorizo. 600 g kycklinglårfilé 2 chorizo 2 röda lökar 2 gula paprikor 2 röda paprikor 4 potatisar 1 hel vitlök 4 msk olivolja 2 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 msk hackad rosmarin
1400 g färsk chorizo i skivor. 11 röd paprika i grova bitar. 1Stek chorizo, gul lök, vitlök och rosmarin i olivolja i 2 minuter. 1Tillsätt röd paprika och stek någon minut till, tillsätt tomatkross och låt såsen puttra ihop
300g färsk chorizo. Skiva chorizon och svetta den tillsammans med vitlöken och paprikan i olivoljan ca 5-10 minuter, salta och peppra. 300g färsk chorizo