Skala och dela mangon och skär i små bitar, skär tomaterna i bitar samt strimla rödlöken, blanda alltsammans och toppa med lite limejuice samt olivolja, salta och peppra
Krydda med de torra kryddorna, buljongtärningen samt saften från limen. Strimla bacon och lök, skiva chorizo och stek alltsammans utan fett i en teflonpanna
Skölj limen noga och riv skalet och pressa ur saften. Grilla chorizon och dela dem i mindre bitar. Fyll tortillabröden med potatissallad och servera tillsammans med chorizon
Det kreolska köket i Louisiana är en salig blandning av influenser från olika matkulturer, och i denna gryta möts kyckling, skaldjur och kryddig chorizo i en ljuvlig mix av cajunkryddor
Efter den aptitretaren toppades glasen med mer champagne innan grillen fylldes upp med flankstek, chorizo, högrevshjärta, pimientos de padrón, färglada minipaprikor, vårlök, romansallad och en hel del annat som jag uppenbarligen drack för många glas champagne för att komma ihåg
vatten, äggröra på 2 ägg, 25 g smör, 40 g chorizo, americano med 2 msk grädde. 50 g rökt sik, bladspenat, kruksallad, röd paprika, kall sås på turkisk yoghurt, limejuice, sambal olelek, worstersås & svartpeppar, 100 g nötter (salta mandlar). 5 dl créme fraiche (34 % ), 2 msk majonnäs, 1/4 gul lök, salt och peppar, en skvätt lime. vatten, äggröra på 2 ägg, 25 g smör, 40 g chorizo, americano med 2 msk grädde. 50 g rökt sik, bladspenat, kruksallad, röd paprika, kall sås på turkisk yoghurt, limejuice, sambal olelek, worstersås & svartpeppar, 100 g nötter (salta mandlar)