På min lokala affär hittade en rökt chorizo i delikatessdisken, den var dyrast i sammanhanget så den kan man hoppa över om man vill komma undan ännu billigare
går säkert bra med chorizo salami. Youghurt, paprika, den rökta kalkonen allt i strimlor etc. Rökt kalkon (eller ni som äter skinka som blivit över efter julen
Blev väldigt god, påminner om mexikansk chorizo. Resten av min recado negro använde jag till en klassisk gryta från Yucatan där man kokar kalkon eller kyckling i en sås med bland annat recado negro i
Han hade gjort spanska köttbullar i kryddig tomatsås, chevré inlindat i bacon, quesedillas med kalkon, citron- och chilimarienerade räkor, sötpotatispommes, hemmagjord chilimajo, chorizo med rotfrukter i ugnen och sedan hade vi massor med kallskuret
Pastasallad med stekt, kall chorizo och strimlad rökt kalkon. I de två andra pastasalladerna gjorde jag samma basutbud som i den ovan, men istället för quornkorv så stekte jag chorizo som jag sedan skivade