koriander eller gräslök. Tillsätt chorizon och fräs den under omrörning i cirka 3 minuter tills den ändrar färg och oljan färgas av chorizon. 100 g chorizo
Vispa ägg,chreme fraiche,ost och gräslök i en skål, rör ner korv,lök och potatis. chevre i skivor, så mycket du vill1 chorizo i skivor eller fyrkanter1 stor vitlöksklyfta,pressad4 salladslökar,finhackade3-4 kokta potatisar, i skivor eller tärningar5 ägg1 dl creme fraiche1,5 dl riven parmesan eller cheddar3 msk klippt gräslök, går bra med fryst ocksåsalt,pepparolivoljaSätt ugnen på 190 grader. Häll lite olivolja,vitlök,salladslök och chorizon i en stekpanna och stek på medelhög värme i 10 min tills löken är mjuk. 1 chorizo i skivor
Strössla gräslöken överst. 1400 g chorizo eller annan kryddstark korv, i 3 cm slantar. 13 msk gräslök, finhackad. 1Spett400 g fläskfilé, i bitar ca 3x3 cm 400 g chorizo eller annan kryddstark korv, i 3 cm slantar 1 zucchini 2 stora paprikor 2 röda lökar 8 stora champinjoner 1 dl olivolja salt och peppar. 1Potatissallad1 kg kall kokt färskpotatis 10 cm späd purjolök 3 dl gräddfil 4 msk majonnäs 2 msk mild senap generöst med svartpeppar salt 3 msk gräslök, finhackad 12 grillspett, om i trä, blötlagda
Tillsätt salt, peppar och gräslök. 2 hg korv, gärna med mycket smak, typ chorizo. 1-2 msk hackad gräslök. 2 hg korv, gärna med mycket smak, typ chorizo. 1-2 msk hackad gräslök
färska örtkryddor, jag tog rosmarin, oregano och gräslök (som jag hittade på marknaden. Därför får den här skapelsen på våra spanska grillrester heta spansk chorizofrittata, som en blinkning till vår italienska sommarsemester förra året
Om man vägrar äta vegetariskt kan man skiva i chorizo i grytan när det är fem minuters koktid kvar. Efter 20 minuter, ta grytan från spisen och klipp ner färsk gräslök. 1 dl färskklippt gräslök
Jag gjorde denna gång två sorter, en med chorizo och en med rökt lax. I de övriga sex formarna lägg i en bit lax, hackad gräslök, lite riven lagrad ost, samt en teskedsklick philadelphiaost