På tallriken blev det chorizo med chilismak, parmaskinka, stekta chorizokorvar, bresola, cambozola ost, fetaostfyllda minichili, minicrustader med kräftost, getost med fikonmarmelad, oliver, ananans, kiwi, avocado, vindruvor, och kapris
4 1 1/2 kg butternutpumpa 4 vitlöksklyftor 1/2 dl olivolja 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 400 g färsk chorizo 200 g färsk grönkål 1 - 2 msk olivolja 1 dl rostade macedamianötter 150 g getost eller fetaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Imorgon kommer jag prova med stekt chorizo. Mild, krämig blomkålsoppa tillsammans med knaprig, salt bacon och sen toppen av allt- Krämig getost som ger allt lite mer karaktär
Getost, Jamon Iberico, Chorizo, Nötter, Bladpersilja och Alioli till. Vältränad och fullmatad. Då var årets Hälsoresa till Gran Canaria över, kom hem till ett kallt och regnigt Östersund igår
Fyllning (förslag)TomatsåsCamembert eller getost i bitar/skivorGrön sparris, delad på längdenSkivad rödlökTunnskivad pepparsalami (eller chorizo i skivor)AvokadobitarGrovriven parmesanost
a fick den här fina olivoljan följa med i resväskan, en vit smal lång korv som smakade nästan som en chorizo, den fina lufttorkade skinkan Pata Negra ifr den svarta grisen och så självklart den fina milda getosten som inte kostade mer än ca 16 sv
Jag valde en chorizo att linda runt potatistortillan, och det passade utmärkt bra. En getost i såsen hade lyft rätten åtskilliga snäpp, enligt min mening