Dela broccolin och fördela i en ugnsfast form. 800 gr broccoli, färsk eller fryst. 400 gr färsk chorizo. Rosta broccolin ca 15 minuter, längre om den kommer direkt ur frysen. 800 gr broccoli, färsk eller fryst. 400 gr färsk chorizo
Dela broccolin och fördela i en ugnsfast form. 800 gr broccoli, färsk eller fryst. 400 gr färsk chorizo. Rosta broccolin ca 15 minuter, längre om den kommer direkt ur frysen. 800 gr broccoli, färsk eller fryst. 400 gr färsk chorizo
Dela broccolin och fördela i en ugnsfast form. 800 gr broccoli, färsk eller fryst. 400 gr färsk chorizo. Rosta broccolin ca 15 minuter, längre om den kommer direkt ur frysen. 800 gr broccoli, färsk eller fryst. 400 gr färsk chorizo
Finhacka löken, skär kycklingen och chorizon i mindre bitar. Smaka av med salt och peppar, eftersom chorizon både är salt och kryddstark kan salt och peppar utelämnas
Chorizo (den starka) istället för falukorv, broccoli i istället för kålrot eller morot eller så och ägg som jag stekte med och inte serverade på sidan om
Dela broccolin och fördela i en ugnsfast form. 800 gr broccoli, färsk eller fryst. 400 gr färsk chorizo. Rosta broccolin ca 15 minuter, längre om den kommer direkt ur frysen. 800 gr broccoli, färsk eller fryst. 400 gr färsk chorizo
går säkert bra med chorizo salami. Lade i broccolin. Jag brukar använda mer gurkmeja, men man får smaka av eftersom gurkmejan har en lite kärv smak) Broccoli
Toppa med paprika, broccoli, gurka och créme fraiche. Lägg upp sallad och chorizo på tunnbröden. Du behöver4 portioner1 röd paprika1 "bukett" broccoliOlivoljaÖrtsalt1 dl små salta gurkor1 påse salladsmix6 chorizo4 tunnbröd2 dl créme fraicheGör såhärSkär paprikan i strimlor och bryt av broccolin. 6 chorizo
Det går att använda bacon istället för kassler eller falukorv/chorizo korv. Medans pajen är i kylen kan du börja med att koka upp broccolin i lättsaltat vatten
Kanske broccoli, majs, purjolök, morötter eller andra grönsaker lockar dig mer. Den här är laddad med (håll i dig) chorizo, bacon, tomatpesto, paprika, champinjoner, färska tomater, lök, basilika, parmesan och pinjenötter
Fördela chorizo och grönsaksblandning över. Koka bönor och broccoli i lättsaltat vatten i en kastrull ca 3 min. 4 chorizo korvar. 300 g broccolibuketter