Chopsuey har du säkert ätit. Skrönorna om ChopSuey är säkert lika många som recepten, men det jag kunnat utläsa när jag googlat och kollat omkring är att det skulle kunna vara en typ av amerikansk variant av kinesisk pytt-i-panna
Här kommer receptet på wokenWok ala vxlhäxanCa 5 port700 g fläskkarreKokta äggnudlar för 4 pers½ påse wokgrönsaker10 cm hackad purjolök1 brk skivade champinjoner1 brk majs1 påse chopsuey från blue dragonsmöroljaSaltTeriyakisås1 dl gräddeGör så härSkär fläsket i grytbits storlek. Häll över påsen med chopsuey och låt koka ihop i ca 3-4 minuter Lägg på wokgrönsakerna, champinjonerna och purjon, låt fråsa en stundSist men inte minst nudlarnaJa visst ja, lite teriyakisås och en snutt grädde hällde jag också på och sen rör du om och blandar alltihopa, mm smaskens
1 påse chopsuey (Blue dragons 2 portions påse). Dagens middag skulle bestå av kyckling i alla fall så mycket visst jag när jag kom hem efter jobbet, men sen då
) Jag tänkte att jag skulle bjuda er på lite god ChopSuey idag, har ni ätit det tidigare. Sitter nere vid havet, solen lyser genom de täta molnen men det är varmt och skönt ändå
Blanda samman buljong, soja, maizenamjöl och socker i en skål. Ställ åt sidan. Smält matfett i en fettsnål, stor stekgryta och bryn köttfärsen på medelvärme under omrörning, ca 4 min
Dessa heta Shirataki-nudlar är en variant av den klassiska rätten ChopSuey vilket är en av de mest populära och mest erkända exempel på det kinesiska köket