Chokladtryfflar recept

Chokladtryfflar

Chokladtryfflar

Gjorde lite olika chokladtryfflar, en med smak av lakrits, en med pepparkakssmak och en med nötter. Idag har jag varit på lediga sidan, laddar inför en jobbhelg utöver det vanliga
Chokladtryfflar

Chokladtryfflar

Ingredienser. 1 dl grädde. 200 g mörk choklad (ca 70 %). rivet skal av ½ apelsin. 1 tsk flingsalt. Topping. hackade nötter
Chokladtryfflar med pepparkakssmak

Chokladtryfflar med pepparkakssmak

Nya kommentarer. Marja Folcke. 30. december, 2014 | #. Frågan är om det fastnar bra. Jag har testat med sukrin melis, och det gick bra vad jag minns (blandat med lite vatten i efterhand
RECEPT CHOKLADTRYFFLAR SVARTA BÖNOR

RECEPT CHOKLADTRYFFLAR SVARTA BÖNOR

) tipsade om de här chokladtryfflarna som hon hittat i en vegetarisk kokbok. Recept chokladtryfflar med svarta bönor
Snabba chokladtryfflar med pepparkakssmak

Snabba chokladtryfflar med pepparkakssmak

och med snabba menas att dom spritsas ut på ett smörpapper istället för att stå och rulla dom för hand, det är både kladdigt och tråkigt och tar tid
Chokladtryfflar med chili

Chokladtryfflar med chili

1,5 dl vispgrädde. 175 g smör. 1300 g mörk choklad. 10,25 krm salt. 13-4 nypor chiliflagor. 11,5 dl vispgrädde 75 g smör 300 g mörk choklad 0,25 krm salt 3-4 nypor chiliflagorHetta upp grädden och lägg i smöret
Chokladtryfflar Paleo

Chokladtryfflar Paleo

Gjorde egna smarriga chokladtryfflar igår. 5 st ingredienser och tar typ 5 min att göra, med en 4 månaders har det aldrig känts så nödvändigt som nu med snabba ryck i köket
Raw chokladtryfflar

Raw chokladtryfflar

Hej hopp. Nu var det visst en vecka sedan sist. Full rulle, så tiden för att blogga har inte riktigt funnits där
Chokladtryfflar med rom

Chokladtryfflar med rom

Koka upp grädden i en kastrull. Låt smöret smälta i grädden. Ta kastrullen från värmen. Bryt den mörka chokladen i bitar och låt den smälta i grädden
Jordnötsfyllda chokladtryfflar

Jordnötsfyllda chokladtryfflar

Ingredienser 70 gram färska dadlar, urkärnade1 dl jordnötssmör½ dl mandelmjöl1 krm vaniljpulverTopping