Smörj din form och bröa (ströbröd eller cocos – efter egen smak) Smält smöret. Lägg din grovhackade choklad i det smälta smöret och rör tills den smält helt
Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Ta den från plattan. Rör i socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet
Smält smöret i en stor kastrull. Ta kastrullen från värmen och rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Tillsätt äggen ett i taget och till sist vetemjölet
Om kakan är rumstempererad är den riktigt kladdig (som på bilder) men om du låter den stå i kylen några timmar så blir det mer som en chokladtryffelkaka, mastig och jättegod
Använde detta receptet, men täckte kakan med smält nougat istället. Det blev makalöst gott, och en perfekt efterätt serverad med lite hallonsås, vit chokladsås från Odense och vispad grädde