Chokladtryffel rosmarin recept

Chokladtryffel med rosmarin

Chokladtryffel med rosmarin

Rör i kvarg, rosmarin, apelsin och salt. Garnera med rosmarin. färsk rosmarin till garnering. 1 msk hackad rosmarin
Varm choklad med vanilj och rosmarin

Varm choklad med vanilj och rosmarin

Den fungerar också alldeles utmärkt i småkskor, italienska skorpor eller varför inte chokladtryffel. Jag kokar varm choklad med rosmarin och tänker att det är då själva fasen att december går så fort
Julgodis - i samarbete med Spisa

Julgodis - i samarbete med Spisa

Dels en mörk chokladtryffel med rosmarin. chokladtryffel,. Jag tycker att örter som rosmarin och mynta bryter sötman i choklad perfekt och därför blev det just de två örterna jag använde i recepten

Nu är det jul igen!

Idag fick dottern uppdraget att rulla marsipankulor och doppa dem i smält chokladtryffel (värmd grädde där du smälter ner choklad)
Chokladtryffel

Chokladtryffel

2 msk färsk finhackad rosmarin. Börja med att finhacka chokladen och lägg den i en skål. Smält smöret i en kastrull, häll på grädden och låt den koka upp
Tiramisu, tryffel & vuxna smaker

Tiramisu, tryffel & vuxna smaker

apelsinzest, likör, rosmarin, konjak, chili, hallon, lakrits…. apelsinzest, likör, rosmarin, konjak, chili, hallon, lakrits…

Förlovningsmiddag: 3-rätters med Canon i glasen

Meny Västerbottenpastejer Kalvfilé med gremolata och svampfräs (serveras med jordärtskocks- och potatismos) Chokladtryffel (köpta) Vinmeny Château Canon (1998), Saint-Emilion 1er grand Cru Classé (Bordeaux) Västerbottenpastejer, 12 st 3 ägg 4 dl creme fraiche 1 dl matlagningsgrädde 2 dl riven västerbottenost 2 vitlöksklyftor, pressade 150 g burk soltorkade tomater i olja (klippta i småbitar) 1/2 tsk salt 1 msk oregano 1 krm vitpeppar 6 körsbärstomater, skurna på mitten Smörj 12 småformar med smör och sätt ugnen på 175 grader C. Kalvfilé med gremolata och svampfräs 1,5 kg kalvfilé 1 msk finhackad rosmarin (jag vräkte undan snön från vår örtträdgård, men köpes fungerar lika bra) 1 pkt serranoskinka vitpeppar och salt efter smak Salta, krydda och peppra köttet, svep in i Serranoskinka. 1 msk finhackad rosmarin