Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera. Jesu uppståndelse, ägg, påskkärringar, fjäderprydda ris och mängder av godis – där har vi påsken i ett äggskal
Vegansk choklad finns numera i alla möjliga varianter och vad sägs om kolachoklad med vanilj, banan och aktiverat bovete eller mörk chokladtryffel med raw kakao och kaffe eller salt kolachoklad på ett lager av mörk chokladtryffel eller mörk chokladtryffel med salta mandlar och lönnsirapskrisp
4 dl Ris. Bryt sönder och smält chokladen över sjudande vattenbad eller imikron. Låt chokladen svalna och blanda med crème fraiche och evkonjak eller likör
För att läska er lite kan jag nämna chokladtryffel och digistivbotten. Borde nog köpt mig ett helt gäng med trisslotter också, vem vet var det hade slutat
Det fanns såklart traditionell ris à la malta, ostkaka med grädde och sylt, knäck, chokladtryffel i olika smaker, men också bärpaj, citrontartelette, nötkolapaj, kladdkaka och flera olika sorters godis
Sen gjorde jag chokladtryffel och smaksatte hälften med citronjuice och hälften med pepparmintsolja, fyllde formarna men lämnade en liten bit kvar så jag kunde fylla upp den med choklad