Jag valde löjrom till förrätt, skreitorsk till varmrätt och en chokladtryffel till efterrrätt. Det blev återigen en smulpaj, här med en bas av hallon och päron
Som efterrätt till detta tog vi bara kaffe och chokladtryffel/mjölk och pepparkaka. Oxfilé med Päron- och Gorgonzolafyllda CanneloniOxfilén1,5 kg oxfilésalt och pepparKlappa in saltet och pepparn i oxfilén. Päron- och Gorgonzolafyllda Canneloni250 g färska lasagneplattor140 g gorgonzola, tärnad, 8 päron, tärnade, 3 dl créme fraiche, salt och peppar, 5 dl matlagningsgräddeBlanda samman osten, pärontärningarna, creme fraichen med salt och peppar. 8 päron
En dag i äppelriket innebär alltså äppelmust, äppelkaka, äppelsenap, äppelmos, äppelcider, chokladtryffel med calvados och så kanske något äpple i naturell form också