Chokladtryffel kesella recept

Chokladtryffel med apelsin och flingsalt

Chokladtryffel med apelsin och flingsalt

1 dl Arla Köket Kesella® kvarg. Koka upp grädde och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta
Chokladtryffel med rostade frön

Chokladtryffel med rostade frön

1 dl Arla Köket Kesella® kvarg. Koka upp grädde och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta
Chokladtryffel med rosmarin

Chokladtryffel med rosmarin

1 dl Arla Köket Kesella® kvarg. Koka upp grädde och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta i grädden
15 December 2012 - Julgodis del 2

15 December 2012 - Julgodis del 2

Chokladtryffel med apelsin och flingsalt. 1 dl kesella/kvarg. Då var det dags för det andra inlägget om julgodis som är lätt att göra och vackert att titta på och givetvis supergott att äta =)
Kinesfrestelser

Kinesfrestelser

Vispa ihop äggulorna med sockret och blanda ner kesellan. 250 g kesella. Klipp till och häfta ihop bakplåtspapper till cylindriska formar
Juligt och gosigt…

Juligt och gosigt…

Vit chokladtryffel med citrus. Blanda i kesella, likör och citronskal. 1 dl kesella kvarg. 1 dl kesella kvarg
Chokladtryffel med apelsin och flingsalt

Chokladtryffel med apelsin och flingsalt

1 dl Arla köket Kesella kvarg. Koka upp grädde och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta
Chokladtryffel med rom

Chokladtryffel med rom

Rör i kesella och rom. 1 dl kesella. Koka upp grädden och smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta
Daimtryffel

Daimtryffel

Chokladtryffel är ju bara hur gott som helst, det tråkiga är att rulla för kladdigt blir det ju. Kesellan gör att den får en frisk chokladsmak, och daimen gör den smaskigt krispig