Baka chokladtoppar var inte så svårt som jag trodde. Amanda önskade chokladtoppar efter att ha tittat på Stina i Saltkråkan som säljer Skrållan till Västerman för 25 öre
Smält kokosfettet på svag värme. Vispa ägg och florsocker. Tillsätt kakaopulver och vaniljsocker. Tillsätt det avsvalnade kokosfettet och Vårdgårdaris och rör om
Samtidigt som jag bakade mina stämplade kakor i måndags bakade Amanda dessa godingar. Receptet hittade hon i sin alldeles egna receptbok "lördagsgodis"
Smält chokladkakan i vattenbad. Under tiden ställer du upp ca 40 formar på ett fat. Bryt ner en "kludd" mindre än en 50-öring med mandelmassa i varje form
Hej hopp. Jag sitter och spånar idéer till adventsbakningen för fullt nu ikväll, tänker att det ska vara en bra blandning mellan godis, kakor, desserter, lätta recept, lite mer avancerade utmaningar och så klart alldeles underbart gott
Det här kanske blev en av de bästa julkakorna men dem tänker jag ge bort. Snabba, supergoda och enkla att göra men jag måste säga att de nästan var godare utan chokladdoppet
Apelsinchokladtryfflar med svartabönor doppade i 85%ig choklad, Cashew&kokos chokladtoppar, Fikonchokladbollar rullade i kokos samt Mintchokladbollar rullade i hampafrön
Sätt ugnen på 175 °. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter. Bryt chokladen i bitar och lägg dem och nutellan i en skål, smält över vattenbad eller i micron