Jag fortsätter att experimentera med min nya pinnglassform (spana gärna in min jordgubbsglass som jag visade här om dagen) och har gjort en mejerifri banan- och jordnötsglass med chokladswirl
Denna med chokladswirl. Chokladswirl. Blanda chokladswirlen i resterande muffinssmet och rör ner lite i varje muffinsform försiktigt med baksidan av en gaffel eller liknande
Kakan har en "chokladswirl" av smält choklad, vilket gör den sådär extra god. Här ser ni en saftig mjuk jordnötskaka som jag för första gången gjorde i slutet av sommaren - och den blev hur god som helst
Så jag dammade av mitt bästa recept på världens godaste chokladpavlova och justerade så det blev utan kakao i marängen, med chokladswirl och mindre varianter
Drömgoda och sega polkagrismaränger med chokladswirl. När man efter ett års bloggande inser att man inte delat med sig av ett enda recept på maränger så blir det här resultatet
Och lite snygga chokladswirls. Igår höll alltså jag och Anna vår tredje workshop här i Stockholm och vi hade en underbar dag och det var en jätterolig grupp