Fäst chokladspån på bakelsernas sidor. Sätt ugnen på 175°. Rör samman smeten till nyårstårtan. Ställ små portionsfolieformar på en plåt och fyll dem med smet
Avsluta med att strö över chokladspån. Valet av förrätt till Kalasgott´s matutmaning med temat choklad blev en fräsch och lite syrlig tomattartar men ändå med en touch av sötma
Jag hade chokladspån hemma som jag använde. Dagarna fram till jul har en tendens att inte riktigt räcka till för allt man vill hinna med, som att baka t ex, så jag var inte sen att testa det busenkla recept på havrekakor med choklad som Karin med bloggen Karins kök delade med sig av häromsistens
Strö över önskad mängd chokladspån före servering. Den här efterrätten tar bara några minuter att förbereda och sedan får den stå i kylen och stelna några timmar
När du har ganska mycket sådant chokladspån så strör du det över tårtan. Undrar om det går att göra om apelsinchokladkakan till en glutenfri version, tänkte jag innan jag somnade häromkvällen
Fäst chokladspån på bakelsernas sidor. Sätt ugnen på 175°. Rör samman smeten till nyårstårtan. Ställ små portionsfolieformar på en plåt och fyll dem med smet
ODENSE Chokladspån eller riven ODENSE Mörk Choklad. Bullar. Värm mjölken till 37 ° C. Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den i mjölken tills den är upplöst